B'eau Baai feesten in stijl

Wat we aanbieden


Momenteel beschikken we over 2 polyvalente ruimtes. De zaal met aangelegde tuin is in een L vorm met op de verdieping een cosy lounge. De polyvalente ruimte met uitzicht op de binnenkoer beschikt eveneens over een bar, sanitaire ruimte en een haardvuur. Op de binnenkoer is het ideaal vertoeven bij winderig weer. We werken samen met uitstekende cateraars welke het huis kennen en dit voor iedere smaak en budget.

We zijn in volle voorbereiding met de verbouwing van de B&B

Lentefeest - communie


Door onze unieke ligging en ruime afgesloten tuin is dit de ideale locatie voor een lentefeest, communie of groeifeest. Wij bieden als extra een springkasteel aan of wat dacht u van een zwembad? 

Plezier kan je extra beleven met onze volksspelen of een partijtje pétanque. Kortom genoeg mogelijkheden om er een onvergetelijk moment van te maken waar wij instaan voor een zorgeloze dag.

doopfeest - babyborrel - groeifeest - lentefeest - jubileum - communie - verjaardagsfeest - familiefeest - pensioenfeest - wijnproeving - vrijgezellenfeest - ceremonie


huwelijksfeest

Privé feesten

Een doopfeest, babyborrel, jubileum of verjaardagsfeest. Kortom alles kan besproken worden voor een memorabel feest in een oase van rust in dit unieke kader. Uiteraard behoort een ceremonie hier ook tot de mogelijkheden.

Een afgesloten seizoensgebonden fleurige tuin biedt heel wat mogelijkheden voor speel en ander plezier. Een ruim zwembad is de kers op de taart voor onvergetelijke momenten.

Geen enkele uitdaging gaan we uit de weg om het u zo aangenaam mogelijk te maken.

doopfeest - babyborrel - groeifeest - lentefeest - jubileum - communie - verjaardagsfeest - rouwmaaltijd - familiefeest - pensioenfeest - wijnproeving - vrijgezellenfeest - ceremonie - koffietafel - yoga 

Bruiloften


Hoe fijn is het om een trouwlocatie te hebben die voor je gasten goed bereikbaar is, waar je de drukte van de stad ontvlucht en je jezelf even helemaal kunt onderdompelen in de prachtige natuur?

Een ideale plek dus voor een prachtige buitenbruiloft waar jullie elkaar het jawoord kunnen geven of kunnen dineren aan mooi gedekte tafels in de tuin. Super romantisch toch?

Of wat dacht u van de huwelijksceremonie hier te laten doorgaan onder begeleiding van onze professionele ceremoniemeester?

trouwen in stijl - bruiloft - huwelijksfeest - groeifeest - lentefeest - jubileum - communie - verjaardagsfeest - familiefeest - pensioenfeest - wijnproeving - vrijgezellenfeest - ceremonie 

Wat onze klanten delen

ZORGELOZE DAG


“Bedankt voor de goede zorgen. Een bijzondere locatie. Alles was top!" 


Laura & Kristof


UITSTEKENDE SERVICE


"Mag ik jullie ook al bedanken voor de zeer goede service van de zaal. We hebben een goeie dag gehad en alles was zeer goed in orde. We hebben veel complimenten gekregen van de gasten over de locatie.

Ik ga zeker jullie zaal aanraden aan mensen.

Bedankt!


Sara, Kristof & Floris


PERSOONLIJKE AANPAK


We hebben genoten gisteren. Jullie hebben een prachtig etablissement en zijn een sympathiek koppel. Alles was 'af' van het begin tot einde. Wij komen graag terug voor een andere gelegendheid"


Philip & familie 


Laten we samenwerken en jouw moment onvergetelijk maken


Voor een voorstel vragen we alle gegevens door te sturen (naam, adres, datum en telefoonnummer)